Graduation Day in Kartika Candra Hotel

Hm… Hm… Bachelor Degree telah tiba… [kyk iklan internet masuk desa]…. Finally all efforts that has been spent for 4 years are finished today… I did my graduation today…!!! Right now… I get the additional name behind my original name… which is the title… Bachelor Degree of Science… (B.Sc) 8)

Sebelum Dilantik

Ini waktu kami belum dilantik… pasukan IT stand by di posisi 60an gitu deh… maksudnya no kursinya… Dari kanan ada kiting, dibelakang ada wahyu, trs I (gede), Ima, Ryan… ada yang lg sibuk tuh… si Azmi… ntahlah kayaknya lagi ngahafalin Pledge [emang mesti dihafal :p ]

Bangga euy dah sarjana… for information doank… kami itu batch ke dua yang dilantik as graduates dari President University… ada 115 students yang dilantik… Masi sedikit c detilnya c ga tau deh.. yang penting itu ada 21 IT students digraduate… Oya td ada yang menarik… Iyus anak accounting telat dateng… mana anak business yang laen udah pada dilantik pula… maka jadilah dia bahan olokan waktu dilantik paling akhir… Hehehe.. kesian jg c dia dateng jauh2 dari depok… Makanya telat… mana hari ini hari senen kan… arus balik pula…!!!

Dari kiri ke kanan… Munggang.. trus calon pengantin masa depan… :p Azmi and Ima trus I.. Heehe… nie kita lagi foto sebelum mulai acara…

Ni foto ma Mr. Rila Mandala… our lovely dean..!!! Oya Inearly forget to introduce… my parents came to my graduation ceremony.. but the only 2 of them… my brother can’t come because he has class today…

Ni lagi diluar ruangan.. deket2 lobi gitu deh… ini Bonyok… bokap nyokap… hehehe….

Bang Takwa Fuadi… my Boss in da Office and also the chairman of IKASTARA

For this year there are 7 students that get the cum laude price… 3 of them are TN alumni… hehehe bangga nie… cuman sayang bukan ane…. The cum laude prices: Indrayani, Jhe, Viny, and Gideon, trus Magna Cum Laude prices are Indrie and Ira Omayra, and the Summa Cum Laude price is Chika… Setelah diperhatikan… ternyata cuman 1 yak yang cowo… hehehe.. cewe meraja lela gini..!!!

Ketentuan Cum Laude distandarisasi oleh Kampus yaitu Student that has more than 3.5 for the GPA, no C at all from the 1 semester until 8 semester and complete the 4 years education. When we see the cum laude students… there is no IT there… hehehe… un fortunately… but remember that doesn;t mean that IT students is low… no of course.. just try to be low profile.. hehehe… :p Actually some of IT students got more than 3.5 for the GPA but unfortunately they got C in one particular subject that can’t not make them fulfill the requirement as Cum Laude Students…

This is Mr. Nur Hadisukmana… ketua jurusan IT… we will miss u Sir.. and all IT lecturers in PU…. Yang paling pojok kanan itu IKLAN… sial.. pas banget c dia disana… hehehe

Ni ma HenHen… [ex roomate]

With my good friend Rini… Just Rini… Very short and Simple Name of Her… hehehe…

IT Photo Session….

For all my friends that has been graduated this morning… I just wanna say congratulation… Let’s this occasion become our start to move on as a better person and useful person for ourself, parents, and also country…!!!

Hopefully all of us can get the better future…!! GOOD LUCK GUYZZZ…. GOD BLESS US ALWAYS….

That’s all my graduation day.. sorry bahasanya campur2… lagi sapenae dewe nie… hehehe…

~ by gedemahendra on September 10, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: